• Fruitbox020

In de box van deze week zit een (hele grote) Chinese kool. Maar wat er mee te doen?


We zochten een recept voor jullie en kwamen uit op de Chinese koolrolletjes van Brenda Kookt. Relatief eenvoudig te maken met gehakt, courgette, champignons en wat kruiden.


Gezien de drukte rondom het oplopende aantal bestellingen van jullie (hoera! dank daarvoor) zijn we er zelf nog niet aan toegekomen om dit recept te testen.


We zijn uiteraard nieuwsgierig hoe dit recept is bevallen. Laat je het ons weten?


Blijf je graag op de hoogte van leuke groenten en fruit-weetjes en lekkere recepten? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  • Fruitbox020In de box van 6 juni 2020 zit een heerlijke aubergine. Maar wat hiermee te doen?


Fruitbox020 ging op zoek naar een goed recept en vond dit heerlijke recept van Denise en Mirella van Gezondedutchies. Om te kijken of het echt wat is, hebben we hem zelf gemaakt en getest.


Het recept kwam met vlag en wimpel door onze 'test' heen: de rolletjes zijn erg lekker. Het kost wel even tijd om te maken, omdat je het een tijdje in de olie en kruiden/knoflook moet marineren, maar dat is zeker de moeite waard!


We maakten deze rolletjes met een superhandige keuken-gadget: de Tefal Optigrill. Echt een heerlijk apparaat, een musthave voor in de keuken. Wil je weten waarom, check dan even deze review van Focus on Foodies!


Blijf je graag op de hoogte van leuke groenten en fruit-weetjes en lekkere recepten? Volg ons dan op Facebook en Instagram!


©©Copyright 2020 Fruitbox020